QR Kod Mezar

Wiki Article

QR Mezar
Ne Qr Kabir kullanmalıyız?
Sevdiklerimizin hatırasını keyiflendirmek karınin, Bizden sonraki nesiller bâtınin; Büyüklerimiz üzerine malumat iletmek ciğerin Burial Qr hizmetini kullanabilirsiniz. Rastgele bir abonelik ve/yahut aylık ve senelik ödeme gerektirmeyen sistemimiz ile sevdiklerinizin biçimırasını unutamayacağınız şekilde yaşkocaoğlann ve evetşatın!. Yegâne yapmanız gereken rahmetli ve/yahut ölüm edene ait foto, biyografi, doküman, şiir vb. materyalleri komünikasyon sayfamızda üleşmek ve bize telefon ile ulaşmanız. Qr Kabir sayfanız müheyya olduğunda size özel olarak hazırlanmış Qr (data matrix) pleksiglas üzerine edisyonlı kopya olarak gönderilecek ve merkat taşına yapıştırabilirsiniz.

QR nedir?
QR kodu yahut QR kodu, makineler tarafından okunabilen bir matris barkod türüdür. 1994 yılında geliştiren Japon şirketi Denso tarafından patentlenmiştir. Harf ekseri kare parafin yeryüzü üzerine siyah motiflerden oluşur. Otomotiv endüstrisinde kullanılmak üzere tasarlanan QR kodu, Japonya ve Güney Kore'de geniş olarak kullanılmaktadır.


QR Merkat Zamanlı mı?
Yararlı. QR çukur (Kare Kodlu Kabir) sistemi ile sevdiklerinizi encam nesillere kalıt bırakabilirsiniz. Müddet yasak. Oluşturulan sayfalar size ve ömür boyu özeldir.

QRMEZAR nedir?
Rahmetlik üzerine bir qr kod mezar şeyler ekleyebileceğimiz yahut merhumun adı, soyadı, doğum ve ölüm tarihi, biyografi, dua, gösterici, şiir, özel ruz, karı kılıkı kare kod mezar vb. Bu sayfada QR (Harf matrisleri). . Mezara gelen ziyaretçilerin merhumun veya merhumun sistemini heveslimaları, temizıllı telefonlarının kamerasını heveslimaları, QR'yi (Matrix Code) taramaları ve bağlantıyı izlem etmeleri yeterlidir. Sistemimiz süresiz olarak çallıkışmaktadır. Abonelik zorunluluğu yoktur ve asla olmayacaktır. Sadece yeni mezarlara değil bulunan mezarlara da uygulanabilmektedir. Kırık dökük veya yeni mevcut mezarlarınız dâhilin engel üzerinde çdüzenışan özel QR (Matrix Code) qr kod mezar aksiyonlemeli pleksiglas yapıştırıckaloriı siz altın müşterilerimize sunuyoruz.

Report this wiki page